Aksaray Haberleri - 10.09.2018 - 16:25
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Muharrem Ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Muharrem Ayı’nın bugün itibariyle başladığını belirten AK Parti İl Başkanı Altınsoy, Muharrem Ayı’nın bünyesinde önemli olaylar barındıran, tarihi bir öneme sahip olduğunu söyledi.
Başkan Altınsoy mesajında, “İslam dininde en kıymetli 4 aydan birisi olan ve hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem Ayı, bünyesinde önemli olayları barındırmaktadır. İslam tarihinde dönüm noktası sayılabilecek olayların yaşandığı önemli bir ay olan Muharrem Ayı; içerisinde yer alan paylaşmanın, şükretmenin, bereketin adı olan Aşure Günü’nün ilahi bereket ve feyzinin yanı sıra, ‘Zulme boyun eğmeyen, adaletin ve doğruluğun yanından ayrılmayan Peygamber efendimizin sevgili torunu Hz. Hüseyin’in Kerbela’da şehit edilmesi hüznünü de barındırmaktadır.
Bu vesile ile Kerbela şehitlerini rahmetle anarken, Muharrem Ayının; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine, gözyaşı, zulüm ve yaşanan olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Aksaray Haberleri Aksaray’da TOKİ Kurası Çekildi: 2 Bin 353 Aile Ev Hayaline Kavuştu
Aksaray Haberleri Kars’ta 2 gündür kayıp olan genç asansör boşluğunda ölü bulundu
Aksaray Haberleri Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde rakibi Juventus oldu
Aksaray Haberleri ÖSYM’nin elektronik İngilizce sınavı yarın
Aksaray Haberleri Rusya: Küresel ekonomide eski küreselleşme dönemi kapandı
Aksaray Haberleri Galatasaray’ın rakibi kura çekimiyle belli oluyor
Aksaray Haberleri Savunma sanayii ihracatı 10 milyar doları aştı
Aksaray Haberleri Kristjan Asllani Beşiktaş için İstanbul’da
Aksaray Haberleri 379 FETÖ bağlantılı hesaba erişim engeli
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021