Altınsoy’un, 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Aksaray Haberleri - 18.09.2018 - 10:49

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Altınsoy mesajında, “19 Eylül Gaziler Günü mesajında, “Bu anlamlı günde, bizlere bugünleri miras bırakanlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Tarihimiz boyunca kutsal değerlerimiz için canlarını hiç düşünmeden feda eden gazilerimiz, Türk milletinin her zaman gönlünde olacaklardır. Şehitlerimizin kanları ile kazanılmış vatan topraklarımızda yeni bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz. Çünkü vatanımızın bağımsızlığı adına canlarını veren şehitlerimiz ve kanlarını akıtan gazilerimizi, asla unutmuyoruz ve unutmayacağız.

İstiklal mücadelemizin sonunda yaşadığımız coğrafyanın vatan haline dönüşmesinde ulvi önemi olan şehit ve gazilerimiz, 15 Temmuz 2016 yılında da hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen girişimde de mukaddes topraklarımızın korunmasına vesile olmuşlardır.

Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığı, bayrağımızın yer düşmemesi ve milli irade ile birlikte demokrasinin devam etmesi için 15 Temmuz akşamı İstiklal mücadelemizin bir örneğini milletimiz göstermiştir. Milletimizin değerlerimize sahip çıkması ile iç ve dış şer odaklarına karşı daha da güçleneceğiz ve ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız.

19 Eylül Şehitler ve Gaziler Gününde bu mukaddes toprakları için kanlarını ve canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, ailelerine başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Aksaray Haberleri Kars’ın gururu Avrupa yolunda

Aksaray Haberleri “Karın Yıldızları Sarıkamış’ta” projesi kapsamında öğrencilere moral ziyareti

Aksaray Haberleri İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Tehdit ortamında müzakere mümkün değil

Aksaray Haberleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Beypazarı’nda

Aksaray Haberleri AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Köklerden Geleceğe Kadın Çalıştayı”na katıldı

Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında 314 antrenöre men cezası

Aksaray Haberleri Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Yeni Atama

Aksaray Haberleri Kağızman’da üreticilere Bitki Koruma Eğitimi

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi Nottingham Forest oldu

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi belli oluyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021