Yerel Haberler - 13.12.2025 - 7:33
ANTALYA-BHA
15 Temmuz Derneği tarafından Antalya’da düzenlenen “9. Geleneksel Şehit Aileleri Buluşması” kapsamında, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, şehit aileleriyle bir araya geldi. Programda duygulu anlar yaşanırken, Başkan Çetin tüm şehit ailelerine teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
Etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sunan 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç’a da teşekkür eden Çetin, organizasyonun büyük anlam taşıdığını belirtti.
Başkan Çetin, “Şehitlerimizin emanetleri olan kıymetli ailelerimizle buluşmak bizler için büyük bir onurdur. Bu anlamlı programa vesile olan 15 Temmuz Derneği Başkanımız İsmail Hakkı Turunç Abimize teşekkür ediyorum. Allah tüm şehit ailelerimizden razı olsun.” dedi.
Program, şehit aileleriyle yapılan sohbetler ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Yerel Haberler EMITT 2026’YA “Turizmatlası vb” ve “Gezgin kitap” damgası
Yerel Haberler Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik tutuklandı
Yerel Haberler AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı: Adana’da yaşanan sel felaketi değil, yönetim zafiyetidir!
Yerel Haberler Beytüşşebap’ta kar kalınlığı bazı bölgelerde 2 metreyi aştı
Yerel Haberler Yaşar Sarıkaya ile Bu Programda Esnaf Susmuyor
Yerel Haberler Uğur Mumcu AKK’de anıldı
Yerel Haberler Pendik’te midibüs tıra çarptı: 13 yaralı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021