Aksaray’ın Yenikent Beldesinde aranan şahıs yakalandı

Asayiş - 17.06.2022 - 11:45

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda icra edilen faaliyetler kapsamında, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yeşilova Jandarma Karakol Komutanlığı ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Aksaray Merkez Yeniket Beldesinde 13 Haziran 2022 tarihinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma” suçundan hakkında “12 Yıl 8 Ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B. (1994-E) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan yakalamalı şahıs adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Asayiş 92 Milyon 211 Bin TL Destek Ödemesi Bereketli Olsun

Asayiş ABİDE Araştırması Aksaray’da da Yapılacak

Asayiş Aksaray Belediyesinden Emeklilere Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Asayiş ASÜ Tıp Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Gölgeler Oldu

Asayiş İstanbul Bilim Festivali ASÜ’nün Katkılarıyla Yapılacak

Asayiş Aksaray Baro Başkanı Ay Oldu

Asayiş Aksaray Belediyesinden 23 Nisan’a Özel Çocuk Şenliği

Asayiş Başkan Dinçer, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Asayiş Aksaray’ın Kalbinde Yeni Bir Şehir İnşa Ediyoruz

Asayiş ATSO Üyeleri TÜYAP’ta Yapı Fuarına Katıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021