Aksaray Haberleri - 26.12.2015 - 14:13
Aksaray’da bir gün arayla iki kişinin boğazı ve cinsel organının kesilerek öldürülmesi olayının ardından 1 şüpheli gözaltına alındı.
Aksaray’da 24 Aralık tarihinde Kadir Çekiç (26) isimli kişinin Laleli Mahallesi’nde boğazı ve cinsel organı kesildikten sonra tarlaya atılmış olarak bulunmuştu. Polis cinayetle ilgili soruşturmasını sürdürürken bir gün sonra da İmdat Tayfur Doğan (21) isimli gencin boğazı ve cinsel organı kesilerek Tuzlu Su Mevkisi bölgesinde öldürülmüş olarak bulundu. Cinayetlerin ardından polis soruşturmalarını derinleştirirken, şehirde sessiz bir tedirginlik yaşanıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Aksaray İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, “Bir şüpheli gözaltına alındı. Somut deliller onu gösteriyor. Soruşturma devam ediyor. İsmi konusunda daha sonra açıklama yapılacak” dedi.
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Aksaray Haberleri GMİS, Dünya Madenciler Gününde sahada üyeleriyle buluştu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021