Aksaray Haberleri - 26.12.2015 - 14:13
Aksaray’da bir gün arayla iki kişinin boğazı ve cinsel organının kesilerek öldürülmesi olayının ardından 1 şüpheli gözaltına alındı.
Aksaray’da 24 Aralık tarihinde Kadir Çekiç (26) isimli kişinin Laleli Mahallesi’nde boğazı ve cinsel organı kesildikten sonra tarlaya atılmış olarak bulunmuştu. Polis cinayetle ilgili soruşturmasını sürdürürken bir gün sonra da İmdat Tayfur Doğan (21) isimli gencin boğazı ve cinsel organı kesilerek Tuzlu Su Mevkisi bölgesinde öldürülmüş olarak bulundu. Cinayetlerin ardından polis soruşturmalarını derinleştirirken, şehirde sessiz bir tedirginlik yaşanıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Aksaray İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, “Bir şüpheli gözaltına alındı. Somut deliller onu gösteriyor. Soruşturma devam ediyor. İsmi konusunda daha sonra açıklama yapılacak” dedi.
Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda
Aksaray Haberleri 18 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu: 67 tutuklama
Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak
Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı
Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı
Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021