Aksaray’da İki Grup Arasında Kavga: 9 Yaralı

Aksaray Haberleri - 03.08.2015 - 11:53

Aksaray’da telefon hırsızlığı iddiası ile iki grup arasında çıkan kavgada 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Çıkan kavgada taraflar birbirlerine tüfekli, taşlı, sopalı ve tırmıklı saldırıda bulundu. Olay, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde 5130 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, telefonunun çalındığını iddia eden İbrahim D. (30), telefonunu çaldığını iddia ettiği Cihan K.’den (18) telefonunu istemek için yanına gitti. Bu sırada başlayan tartışmanın tarafların yakınlarının da müdahalesiyle kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada taraflar ellerine geçirdikleri, taş, sopa ve tırmıkla birbirlerine saldırdı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda polis, kavga eden taraflara güçlükle müdahale etti. Kavga sırasında bir şahsın tüfeğini çekmesi üzerine ortalık bir anda karıştı. Polis müdahale ettiği şahsı etkisiz hale getirirken, daha büyük bir olumsuzluğun yaşanmasına da engel oldu. Polislerin güçlükle önlediği kavga sonrası çeşitli yerlerinden yaralanan 9 kişi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili 12 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

AKSARAY’DAKİ KAVGAYA MÜDAHALE EDEN POLİS EKİBİ, ŞAHISLARIN ELLERİNDEKİ TIRMIK VE DİRGEN GİBİ ALETLERİ TOPLADI. (YASİN CAN/AKSARAY-İHA) AKSARAY’DA TELEFON HIRSIZLIĞI İDDİASI İLE İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGAYA, POLİS MÜDAHALE ETTİ. (YASİN CAN/AKSARAY-İHA) AKSARAY’DA TELEFON HIRSIZLIĞI İDDİASI İLE İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGAYA, POLİS MÜDAHALE ETTİ. (YASİN CAN/AKSARAY-İHA)

Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor

Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız

Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı

Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde

Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama

Aksaray Haberleri Türkiye’nin ilk yapay zekâ destekli gazetecilik eğitim platformu tanıtıldı

Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü

Aksaray Haberleri GMİS, Dünya Madenciler Gününde sahada üyeleriyle buluştu

Aksaray Haberleri Bakan Yardımcıları Özçelik ve Aydın’dan GMİS’e Dünya Madenciler Günü ziyareti

Aksaray Haberleri RATEM’de değişim rüzgârı: Yayıncılar 21 Aralık’taki genel kurula hazırlanıyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021