Aksaray Haberleri - 06.11.2016 - 13:42
Görevine yeni başlayan Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdür Vekili Bilal AKGÜN, nezaket ziyaretlerine devam ediyor.
İl Müdür Vekili AKGÜN, önce Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan AKIN’ı, ardından Vali Yardımcısı Şahin BAYHAN’ı makamında ziyaret etti.
Aksaray da görev yapmaktan oldukça memnun olduğunu belirten AKGÜN, Sosyal Güvenlik ile ilgili yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde vatandaşlara; en iyi, kaliteli hizmet vermek için çaba sarf edeceklerini ifade eden AKGÜN; “Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüz’ ün yanı sıra Eskil, Gülağaç, Ortaköy Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüklerimizle yerinde hizmet vermekteyiz.
Ayrıca yapılandırma işlemleri için çok sayıda vatandaşımız İl Müdürlüğümüze ve Merkez Müdürlüklerimize müracaat ederek Sosyal Güvenlik borçlarını yapılandırmaktadır.” İfadelerine yer verdi.
Ziyaretlerin sonunda AKGÜN’e teşekkür eden, Vali Yardımcısı BAYHAN ve Başsavcı AKIN, görevinde başarılar dilediler.
Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu
Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021