Aksaray Haberleri - 20.07.2015 - 11:40
Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Personeli, bayram coşkusunu mesai arkadaşlarıyla paylaştı.
İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, Md. Yrd. Sebahattin AKBAL , Md. Yrd. Mahir YILDIZ ve Müdürlük Personellerinin katıldığı bayramlaşma İl Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.
Burada bir konuşma yapan İl Müdürü ÇALIŞKAN: “Ramazan ayının bize sahuruyla, iftarıyla getirdiği huzur ve bereket iklimini geride bıraktık. Bu muhteşem atmosferde kazandığımız güzelliklerin hayatımızda hep yer alması dileğiyle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.
İftarıyla sahuruyla bir araya geldiğimiz misafirlerimizle sadece yiyecek ve içeceklerimizi paylaşmadık. Birçok değerlerimizi de burada paylaştık. Birçok İslam coğrafyasında aç olan karnı doymayan kardeşlerimizin halini de tuttuğumuz oruçlarla sanırım daha iyi anlamış olduk.
Cenab-ı Hak Milletimize ve tüm İslam alemine; bir olmayı beraber olmayı ve Hz. Muhammed (S.A.V)’ i yeniden ve doğru anlamayı nasip etsin” dedi.
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021