Ana Manşet - 11.11.2025 - 13:14
Aksaray OSB, “Yeşil Vatan Seferberliği” ve “Geleceğe Nefes” hedefleri doğrultusunda yıl boyunca ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2025 yılı içinde ana arterler, cadde ve sokaklar ile park alanlarına yoğunlukla çam ve akasya türlerinden oluşan toplam 3.000 fidan dikildi.
Bölge Müdürü Ali Bay, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Aksaray OSB olarak yalnızca üretimi değil, sürdürülebilir ve nefes alan bir çevreyi de önemsiyoruz. Sanayicilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte yeşil bir OSB hedefi doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
OSB yetkilileri, çevre duyarlılığı ve sürdürülebilir gelecek yaklaşımı doğrultusunda ağaçlandırma çalışmalarını artırarak devam ettirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Ana Manşet Altın fiyatları haftaya sakin başladı
Ana Manşet Burdur’da Play-Off’lar başlıyor
Ana Manşet İran’dan ABD uçak gemisi için uyarı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021