Aksaray İHH Kumanya Dağıtımına Başladı

Aksaray Haberleri - 18.05.2017 - 13:03

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği bu yıl da il ve ilçelerde Ramazan kumanyası dağıtımına devam ediyor. En uzak beldelerde yaşayan muhtaç insanları araştırıp yardım ulaştırmaya çalıştıklarını belirten yetkililer bu yıl da aynı hassasiyetle faaliyetlere devam edeceklerini belirttiler.

Konu ile ilgili sorularımızı cevaplandıran Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, geçen yıla oranla ellerinde daha fazla ihtiyaç sahibi insanımızın yardım başvuru bilgilerinin bulunduğunu, önceden olduğu gibi kumanya dağıtımı yapmak isteyen hayırseverlerin İHH’ya başvurabileceklerini belirtti.

Dernek Başkanı Özkan,’’Okullarda Askıda Kıyafet Projesi’’ kapsamında okul müdürleri ve öğretmen arkadaşların araştırmalarıyla altı mahallede derece olarak en çok ihtiyaç sahiplerini tespit ettik. Proje listesine göre Ramazan kumanyalarından, yoksulluk derecesine göre bahsi geçen ailelerimizi sevindirmeyi amaçlıyoruz.’’ dedi. Özkan, kumanyaların Eskil, Ortaköy, Güzelyurt, Gülağaç, Saruyahşi ve Ağaçören ilçelerinde de dağıtılmaya başlandığını sözlerine ekledi.

İHH Başkanı Özkan, ‘’Önce kendi mahallemizden başlayarak dalga dalga dünyaya yayılan bir iyilik hareketi olan İHH, gücü yettiğince muhtaç kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermeye çalışacaktır. Bu bağlamda tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyor, şimdiden Ramazan-ı Şerif’in hayırlı ve mübarek olmasını diliyoruz.’’dedi.

Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda

Aksaray Haberleri 18 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu: 67 tutuklama

Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye emin ellerde, kararlılıkla yoluna devam ediyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı sürpriz: Tenzile Erdoğan’ın fotoğrafı asıldı

Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı

Aksaray Haberleri Ramazan boyunca gıda denetimleri sıkı tutuldu: 130 milyon lira ceza uygulandı

Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı

Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021