Aksaray Haberleri - 19.01.2018 - 10:09
Aksaray Belediyesi ile kardeş belediye olan Şırnak’ın Uludere İlçesi, Hilal Beldesi Belediye Başkanı Cevher Benek Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Aksaray Belediyesi ile Hilal Belediyesi daha önce Kardeş Belediye olarak ilan edilmiş ve iki belediye arasında işbirliği protokolü imzalanmıştı.
Kardeşlik ilişkilerini pekiştirmek aynı zamanda da Belediyecilik konuları başta olmak üzere ekonomik, sosyal konularını görüşmek üzere Aksaray’a gelen Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Hilal Belde Belediye Başkanı Cevher Benek, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile görüştü.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Başbakanımızın başlattığı projede daha önce Hilal Beldesini kardeş belediye olarak belirlemiştik. Farklı bölgelerde bulunuyor olsak da aynı bayrak altında, aynı coğrafyada halkımıza hizmet ediyoruz. İmkânlarımız elverdiği sürece Hilal Beldesine destek vereceğiz” diye konuştu.
Kardeş Aksaray Belediyesini ziyaret etmekten mutlu olduğunu ifade eden Hilal Belediye Başkanı Cevher Benek, “Aksaray bizi kendine kardeş olarak gördü. Belde halkım adına Aksaray Belediye Başkanımıza ve tüm Aksaray halkına çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz. Bizlerde Ak Partili Belde olarak, sizlere kardeş, Türkiye Cumhuriyetine layık bir belde olmaya çalışacağız” dedi.
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki
Aksaray Haberleri İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu
Aksaray Haberleri Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı
Aksaray Haberleri St. Pierre Kilisesi’nde Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı kutlandı
Aksaray Haberleri Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri AÇÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydın’dan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ziyaret
Aksaray Haberleri Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz
Aksaray Haberleri Eğitimin geleceği ve kalite vizyonu zirvesi Şanlıurfa’da
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021