Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okulu Başladı

Belediye Haberleri - 13.06.2022 - 15:25

Aksaray Belediyesi tarafından çocukların ve gençlerin spor yapmaları ve sosyal aktivitelere katılarak yaz aylarını verimli bir şekilde geçirmeleri için düzenlenen Yaz Spor Okulları başladı.

Gençlerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği Yaz Spor Okulları, Aksaray Belediyesi Genç Osman Parkı ve Nakkaş tesislerinde başladı. Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okulunda eğitimler hafta sonu futbol ve kort tenisi branşında devam ediyor. Yaz Spor Okulunda hafta sonu devam eden eğitimler gelecek haftadan itibaren hafta içinde de yapılacak.

Aksaray Belediyesinin her yaz çocukların sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okuluna 8- 13 yaş arası çocuklar kayıt yaptırabiliyor. Yaz Spor Okuluna kayıt süreci devam ederken, kayıt yaptırmak isteyenlerin Aksaray Belediyesi Hizmet Binası veya belediye ait Yunus Emre Tesislerine müracaatta bulanmaları gerekiyor.

Yaz Spor Okulunda futbol ve tenis dışında gezi, sinema, değerler eğitimi ve eğitsel oyunlarla çocuklar için daha eğlenceli hale getiriliyor. Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okullarının 2 Eylül tarihinde sona ereceği bildirildi.

Belediye Haberleri 92 Milyon 211 Bin TL Destek Ödemesi Bereketli Olsun

Belediye Haberleri ABİDE Araştırması Aksaray’da da Yapılacak

Belediye Haberleri Aksaray Belediyesinden Emeklilere Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Belediye Haberleri ASÜ Tıp Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Gölgeler Oldu

Belediye Haberleri İstanbul Bilim Festivali ASÜ’nün Katkılarıyla Yapılacak

Belediye Haberleri Aksaray Baro Başkanı Ay Oldu

Belediye Haberleri Aksaray Belediyesinden 23 Nisan’a Özel Çocuk Şenliği

Belediye Haberleri Başkan Dinçer, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Belediye Haberleri Aksaray’ın Kalbinde Yeni Bir Şehir İnşa Ediyoruz

Belediye Haberleri ATSO Üyeleri TÜYAP’ta Yapı Fuarına Katıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021