Aksaray Haberleri - 07.09.2016 - 10:53
Aksaray’da modern yollar yaparak halkın ulaşımını kolaylaştıran Aksaray Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt ve yama çalışmalarına devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yunus Emre Mahallesi İtfaiye karşısındaki yollarda sıcak asfalt çalışması yapılırken, TOKİ 5.etapta da bozulan yollar baştan sona kadar sıcak asfaltla yama yapılıyor.
Şehrin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra asfalt yama çalışmalarının da devam ettiğini belirten yetkililer, “Aksaray Belediyesi olarak özellikle altyapısı bitmiş ve aciliyet gerektiren bölgelerde sıcak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ekiplerimiz çeşitli nedenlerden dolayı bozulan yollarda yama asfalt çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.
Aksaray Haberleri TVF Başkanı Üstündağ Malatya’da iftar sofrasında buluştu
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret
Aksaray Haberleri Prof. Dr. Zakir Avşar: Bayram geldi hoş geldi…
Aksaray Haberleri Ankara’da bayram mesaisi: 23 bin güvenlik personeli sahada
Aksaray Haberleri Petrol fiyatlarında yükseliş: Brent 113 doların üzerine çıktı
Aksaray Haberleri Galatasaray’da sakatlık şoku: Osimhen’de kırık, Lang ameliyata gidiyor
Aksaray Haberleri Vali Bakan: “Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı”
Aksaray Haberleri Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalistler belli oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021