Aksaray Haberleri - 30.11.2017 - 9:16
Aksaray Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla Ulu Cami, Somuncu Baba Cami, Cemalettini Aksarayi Cami ve Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde vatandaşlara lokma tatlısı dağıttı.
Aksaray Belediyesi tarafından her kandilde vatandaşlara ikram edilen kandil simidi ve lokma tatlısı geleneğini önceki gün idrak ettiğimiz Mevlit Kandilinde devam etti.
Aksaray Belediyesi, Peygamber efendimizin dünyaya teşrif ettiği bu önemli günde yatsı namazının ardından Ulu Cami, Somuncu Baba Cami, Cemalettini Aksarayi Cami ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde vatandaşlara tatlısı ikram etti.
Vatandaşlar kendilerine ikram edilen lokma tatlıları nedeniyle Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.
Aksaray Belediyesinin Mevlid Kandili gecesinde 10 kişilik lokma tatlısı dağıttığı bildirildi.
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı
Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması
Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi
Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak
Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo
Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021