Aksaray Haberleri - 18.02.2017 - 14:31
Aksaray Belediyesi, Osmanlı Devleti tarihinin en acı olaylarından biri olan Sarıkamış Harekâtı’nın 102’nci yıl dönümü dolayısıyla “102.Yılında Sarıkamış” adlı program düzenleyerek, Harekâtta donarak can veren binlerce askerimizi ve vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle andı.
Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak, daire müdürleri, sivil toplam kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, Amir Ateş’in seslendirdiği ilahi ve kasidelerle başladı. Sarıkamış ile ilgili belgesel film ve slayt gösterileriyle devam eden programda Sarıkamış harekâtında şehit olan 40 Aksaraylı askerinde isimleri yayınlandı.
Sanatçılar; Recep Ergül, Armağan Elçi ve Ali Önder Balcı seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle salondaki izleyicilere duygulu anlar yaşattılar.
Ömer Faruk Elmas’ın Kum sanatıyla Sarıkamış harekâtını ekranlara yansıtması izleyiciler tarafından bol bol alkışlandı.
Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, çok güzel bir program gerçekleştiren sanatçı Recep Ergül ve tüm ekibine teşekkür ederek, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı adına tablo hediye etti.
Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı
Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!
Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021