Aksaray Haberleri - 16.05.2017 - 14:32
Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. liginde mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediye Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız kendi liginde önemli bir başarıya imza atarak 1. Lige yükseldi. Bu başarının ardından kulüp yöneticileri ve takım oyuncularından oluşan heyet Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kendisini ziyarete gelen Kulüp Yöneticileri Cüneyt Avan ve Durmuş Sönmez ile Takım Antrenörü Lütfü Özdemir ve takım oyuncularını başarısından dolayı tebrik etti. 1. Ligde mücadele etmeye hazırlanan Aksaray Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımına yeni sezonda başarılar diledi.
Takım olarak 1. lige yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Takım Antrenörü Lütfü Özdemir, sezonun başından sonuna kadar hiçbir zaman desteğini esirmeyen başta Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti.
Takım oyuncuları ise gelecek sezonda Belediyespor olarak Aksaray’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini açıkladılar.
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı
Aksaray Haberleri Dijital Şiddet ve Siber Zorbalık Paneli Ankara’da gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri ASİAD Heyetinden TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa’ya Ankara ziyareti
Aksaray Haberleri Hatay İskenderun’da asansör kazası
Aksaray Haberleri Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Aksaray Haberleri Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Aksaray Haberleri AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu
Aksaray Haberleri Hatay Samandağ’da karne sevinci
Aksaray Haberleri AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021