Aksaray Barosu Ortaköy’de Dayanışma ve Birlik Sofrası Kurdu

Ana Manşet - 26.02.2026 - 9:23

Aksaray Baro başkanı Mevlüt Düzgün, Aksaray Barosu’nun geleneksel hale gelen Ortaköy iftar programında protokol üyeleri, hâkimler, Cumhuriyet savcıları ve avukatlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın sağlandığı program, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği anlamlı bir buluşmaya sahne oldu.

Protokolden Yoğun Katılım

Ortaköy’de düzenlenen iftar programına; Ahmet Karatepe, Metin Korkmaz, Ahmet Koyuncu ve Sümeyye Çelik başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Ayrıca Aksaray Barosu yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ile hâkim ve Cumhuriyet savcıları da programda yer aldı.

Başkan Düzgün’den Teşekkür Mesajı

İftar programında konuşan Baro Başkanı Mevlüt Düzgün, katılım sağlayan tüm protokol üyelerine ve meslektaşlarına teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Geleneksel Ortaköy iftar programımıza teşrif eden Ortaköy Kaymakamımız Sayın Ahmet Karatepe’ye, Ağaçören Kaymakamımız Sayın Metin Korkmaz’a, Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Koyuncu’ya, Ortaköy Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Sümeyye Çelik’e, yönetim kurulu üyelerimize, tüm meslektaşlarımıza, hâkim ve Cumhuriyet savcılarımıza şahsım ve Aksaray Barosu adına teşekkür ediyorum.”

Birlik ve Dayanışma Vurgusu

Programda hukuk camiasının dayanışmasının önemine dikkat çekilirken, Ramazan ayının manevi atmosferinde meslektaşlar arasındaki birlik ve beraberliğin güçlendiği ifade edildi. Aksaray Barosu’nun geleneksel olarak düzenlediği iftar programının, önümüzdeki yıllarda da geniş katılımla devam edeceği belirtildi.

Aksaray Barosu’nun Ortaköy iftar programı, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve samimi sohbetlerin ardından sona erdi.

Ana Manşet Yeşilyurt’ta parklar yaz sezonuna hazırlanıyor

Ana Manşet Elazığ OSB’den istihdam hamlesi: OSBİK kariyer platformu hizmete açıldı

Ana Manşet 2026 TUS ve STS sonuçları erişime açıldı

Ana Manşet UEFA Avrupa Ligi yarı final heyecanı için yarın maçlar oynanacak

Ana Manşet Kahramanmaraş’ta okula silahlı saldırı: 4 ölü, 20 yaralı

Ana Manşet Gazeteci Emin Çölaşan taburcu edildi

Ana Manşet Başkan Gülpınar’dan yaralı öğrencilere ziyaret

Ana Manşet 6 il için toz taşınımı alarmı: Sarı kodlu uyarı

Ana Manşet Nike anlaşması sonrası Beşiktaş ile Adidas arasında tazminat krizi

Ana Manşet Gümrük kaçakçılığa geçit yok: 21,8 milyar liralık kaçak eşya yakalandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021