Aksaray 3 Bakanla Kabinede…

Aksaray Haberleri - 29.08.2015 - 14:01

Türkiye’yi seçime götürecek yeni kabine, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından geçtiğimiz cuma günü açıklandı. Yeni kabinede yer alan Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, yine Gümrük Ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı ve İçişleri Bakanı olarak açıklanan eski valimiz Selami Altınok Aksaray’da büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı:

”Cuma günü açıklanan yeni kabinede yer alan bakanlarımızı tebrik ediyor yeni görevlerinin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Başbakanımızın yenilenen kabinede Ali Rıza Alaboyun’a Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı görevini, Cenap Aşcı’ya Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı görevini ve eski valimiz Selami Altınok’a İçişleri Bakanlığı görevini tevdi etmesi bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. Bakanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”

Aksaray Haberleri Türkiye yenilenebilir enerjide hızlı ilerliyor

Aksaray Haberleri Eğitime 5 yılda 4,5 trilyon lira harcandı

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bağımlılıkla mücadelede beraber olmalıyız”

Aksaray Haberleri Osmaniye’de yolcu otobüsü tıra çarptı: 6 ölü, 11 yaralı

Aksaray Haberleri Esrarengiz kuyu…

Aksaray Haberleri Galatasaray, Samsunspor’u 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü

Aksaray Haberleri Asgari ücret maratonu cuma günü başlıyor

Aksaray Haberleri Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı

Aksaray Haberleri Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu

Aksaray Haberleri Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 1,1 milyar liralık uyuşturucu ele geçirildi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021