Ana Manşet - 29.09.2025 - 19:54
Aksaray Müteahhitler ve İş İnsanları Birliği (AKMİB) Yönetim Kurulu, bölgesel kalkınma ve iş dünyasıyla yerel yönetimler arasındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu’yu makamında ziyaret etti.
Ziyarete AKMİB Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Cavdar, Oktay Künt ve Zekeriya Ertuğrul katıldı. Görüşmede, Birlik faaliyetleri, inşaat ve iş dünyasına dair yürütülen çalışmalar ile Aksaray’ın ekonomik potansiyeli hakkında Başkan Koyuncu’ya bilgi verildi.
Karşılıklı istişarelerin gerçekleştirildiği toplantıda, yerel yönetim ile iş dünyası arasında kurulabilecek iş birliği modelleri ve ortak projeler ele alındı. Heyet, Aksaray’da sürdürülebilir şehircilik, kentsel dönüşüm ve altyapı yatırımlarının desteklenmesi konusunda özel sektörün katkılarını paylaştı.
Başkan Koyuncu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Ortaköy Belediyesi olarak bölgenin gelişimi için iş dünyasıyla yakın temas ve iş birliği içinde olmayı önemsediklerini vurguladı.
Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşmiş olup, Aksaray’ın ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sunacak ortak çalışmalar için önemli bir adım atılmıştır.
Ana Manşet Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı
Ana Manşet Hatay İskenderun’da asansör kazası
Ana Manşet Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Ana Manşet Hatay Samandağ’da karne sevinci
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021