Ana Manşet - 02.07.2025 - 16:27
Aksaray’ın iş dünyasını bir çatı altında toplayan Aksaray Müteahhit ve İş insanları Birliği (AKMİB), MEKA Hair Beauty Center açılışına katıldı.
AKMİB Başkanı Ramazan Aygül ve birlik üyeleri, Aksaray’da faaliyet gösteren yeni işletmelere ve yatırımlara destek olmak amacıyla törene katılarak iş dünyasıyla olan dayanışmayı güçlendirdi.
Başkan Ramazan Aygül, açılışta yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi:
“AKMİB olarak Aksaray’ın kalkınmasına katkı sağlayacak her yatırımın ve girişimin yanındayız. Amacımız, dayanışma içinde büyümek ve şehrimizin ekonomisini ileri taşımaktır.”
Birlik, şehrin farklı noktalarında düzenlenen sosyal, ekonomik ve ticari etkinliklerde aktif rol alarak Aksaray’ın iş gücüne değer katmaya devam ediyor.
Ana Manşet Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı
Ana Manşet Hatay İskenderun’da asansör kazası
Ana Manşet Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Ana Manşet Hatay Samandağ’da karne sevinci
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021