AKK ile ANKESOB arasında güç birliği: Esnafın sesi, kentin ortak aklıyla buluşuyor!

Yerel Haberler - 09.04.2026 - 0:00

 

ANKARA – BHA

Gerçekleştirilen ziyarette, Ankara’nın ekonomik ve sosyal hayatında önemli bir yere sahip olan Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin çalışmaları, esnaf ve sanatkârların güncel sorunları ile çözüm odaklı iş birliği imkanları ele alındı. Ayrıca, kent yaşamını güçlendiren ortak projeler, yerel kalkınmayı destekleyecek iş birlikleri ve Ankara’nın sosyal dayanışma ağının daha da geliştirilmesine yönelik başlıklar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkentte katılımcı yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Kent Konseyi ile ANKESOB arasında, esnafın güçlendirilmesi ve kent ekonomisinin desteklenmesi adına ortak proje geliştirme iradesi vurgulandı.

Ziyarette AKK Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa, AKK Yürütme Kurulu Üyesi Ömer Sarıoğlu, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sezayi Kara, Ankara İnternet Kafecileri Odası Başkanı Önder Kaplan ve Kahramankazan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Günhız da yer aldı.

Yerel Haberler İstanbul’da suç örgütüne operasyon: 18 şüpheli gözaltına alındı

Yerel Haberler Hafta sonuna soğuk ve yağışlı hava damga vuracak

Yerel Haberler Sağlıklı Hayat Akademisi 1 yılda yüz binlerce kişiye ulaştı

Yerel Haberler Kayserispor deplasmanı öncesi Fenerbahçe’de 3 önemli eksik

Yerel Haberler Prof. Dr. Aslı Özkırım, Hatila Vadisi Milli Parkında arılıkta incelemelerde bulundu

Yerel Haberler LGS başvuru sürecinde son saatler

Yerel Haberler Türk çayı ihracatında rekor artış: 3 ayda 34,8 milyon dolar

Yerel Haberler FIFA Başkan Infantino: Kalbim Türkiye ile atıyor

Yerel Haberler Kırıkkale’de Filistin için güçlü tepki

Yerel Haberler Mersin’de belediyeye rüşvet ve ihale operasyonu: 33 gözaltı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021