Yerel Haberler - 21.11.2025 - 13:21
ANTALYA – BHA
Antalya Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Eroğlu, 7. Uluslararası Geleneksel, Yöresel ve Kültürel Değerler Sempozyumu’nda ‘Türk Kültür ve Sanatına Katkı Ödülü’ne layık görüldü.
Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen sempozyumda Türk kültür ve sanatına yapmış olduğu katkılar için ödül alan Prof. Dr. Eroğlu’na ödülünü, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu takdim etti.
Bu yıl 7. gerçekleştirilen sempozyuma, 19 üniversiteden 120’den fazla sanat ve bilim insanı katıldı. Etkinlikte tarih, edebiyat, kültür, sanat ve arkeoloji alanlarında çok sayıda bildiri sunuldu.
Yerel Haberler Kayseri Pastırması AB’den tescil aldı
Yerel Haberler Milliler 4 eksikle Romanya maçı hazırlıklarını sürdürdü
Yerel Haberler Ordu jandarmasından suçluya geçit yok
Yerel Haberler İBB soruşturmasında 9. duruşma: 407 sanık hakim karşısında
Yerel Haberler İstanbul’da suç örgütüne darbe: 5 tutuklama
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021