Aksaray Haberleri - 14.12.2018 - 16:18
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri, hakim ve savcılara nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkan Altınsoy ve beraberindekiler, öncelikle Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever’i makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Başsavcısı Cansever, gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer ve AK Parti heyetine 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diledi.
AK Parti heyeti, ardından Adalet Komisyon Başkanı Seyfullah Sarıgül’ü, İdare Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz’i, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş ile Baro Başkanı Erhan Toprak’ı da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Aksaray Haberleri Avrupa Birliği ile Türkiye’de sürdürebilirlik raporlama uzmanlığı
Aksaray Haberleri Sahte kimlikle dolandırıcılık iddiası: 24 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Kısa vadeli dış borç 165,7 milyar dolara ulaştı
Aksaray Haberleri MSB: Karadeniz’de düşürülen İHA süreci başarıyla yönetildi
Aksaray Haberleri BAÜN akademisyenlerinin yapay zeka destekli gastronomi çalışmasına “En İyi Bildiri” ödülü
Aksaray Haberleri 6 ilde “change otobüs” operasyonu: 27 kişilik şebeke çökertildi
Aksaray Haberleri Türkiye’de elektrikli otomobil sayısı bir yılda yüzde 110 arttı
Aksaray Haberleri KPSS-2025/2 tercih süreci başladı
Aksaray Haberleri TÜR belgesi ve TÜR deneyim belgesi başvuru şartları belirlendi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021