AK Partide Temayül günü netleşti

Aksaray Haberleri - 24.02.2015 - 15:18

Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay yaptığı basın açıklamasında partimizden milletvekili aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza yapmış oldukları seviyeli çalışmalardan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Aday adaylık müracaat süresince partimize 61 isim başvuruda bulunduğunu belirten İl Başkanı Karatay, aday adayı kardeşlerimizden süreç sonlandığı zaman 3 isim Genel Merkezimizin yapmış olduğu çalışma neticesinde milletvekili adayı olacağını ifade etti. Adayımız neticelendikten sonra her aday adayı arkadaşımızın özveriyle seçim çalışmalarına birlikte devam edeceklerini ve yapılacak çalışmalarımızın sonucunda oyumuzun daha artacağını söyledi.

Bizim için bu süre zarfında en önemli husus tüm aday adaylarına eşit mesafede olmaktır. Bu hassasiyeti tüm teşkilatımızın göstereceğine inancım tamdır. 28 Şubat cumartesi günü aday adayı tanıtım programımız, 1 Mart Pazar günü de teşkilat içi temayül yoklamalarımız olacaktır. Teşkilatlarımız özgür iradesiyle oylarını kullanarak aday tercihi yapacaklardır. Tüm aday adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ülkemizin geçtiği bu zor günlerden daha ileriye daha güçlü bir şekilde çıkabilmek için 2015 genel seçimleri bizim için oldukça önemlidir. Sahip olduğumuz birlik ve beraberlik ruhumuzu koruyarak inşallah milletvekilliği seçimlerine galibiyete ulaşacak ve hedeflediğimiz Türkiye’de 400 milletvekilini, Aksaray’da ise yüksek bir oy oranı ile 3 milletvekilini büyük Millet meclisine gönderip yeni bir Aksaray rekoruna imza atacağız dedi.

Aksaray Haberleri Lavanta Bahçemiz Tarım ve Turizmin Buluşma Noktası Oldu

Aksaray Haberleri Aksaray Sosyal Belediyecilikte Örnek Olmaya Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Sığırların Solunum Hastalıklarına İlişkin Proje Destek Aldı

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021