Aksaray Haberleri - 30.01.2018 - 11:29
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, 4 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek 5. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi ile ilgili basın açıklamasında bulundu.
Başkan Polat açıklamasında, “5. Olağan İl Kadın Kolları Kongremizi 04 Şubat Pazar günü gerçekleştireceğiz. Kutlu yürüyüşe heyecan ve kararlılıkla devam ediyoruz. Aksaray İl Kadın Kollarımızın 5. Olağan Kongresi’ni partimizin yeni atılım döneminde yenilenerek, tazelenerek birlik ve beraberlik içinde 04 Şubat Pazar günü gerçekleştireceğiz. Kongremizin partimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, Kongre günü tüm Aksaraylı hemşerilerimizi ve Aksaraylı kadınlarımızı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Konferans salonuna bekliyoruz” dedi. Başkan Polat açıklamasında kongreye tek aday ile gidileceğini de belirtti.
Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi
Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama
Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”
Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021