AK Parti İktidarına Türkiye’nin İhtiyacı Var

Aksaray Haberleri - 15.10.2018 - 14:48

Türkiye’nin AK Parti iktidarına her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğuna vurgu yapan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye’den başka yaşayacağımız bir ülke yoktur. Bu ülkeye ve liderine hep birlikte savunup sahip çıkacağız” dedi.

Türkiye’nin birliğini, bütünlüğünü bozmadan geleceğe yürüyeceklerini, bunu yapmaya mecbur olduklarını belirten Başkan Altınsoy, “Çünkü Türkiye’den başka yaşayacağımız bir ülke yoktur. Cennet vatanı bu ülkeyi, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hep birlikte savunacağız, hep birlikte sahip çıkacağız. Asla ve asla Türkiye düşmanlarına hiçbir fırsatı tanımayacağız, vermeyeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Altınsoy, “Türkiye’nin bugüne kadar ki AK Parti iktidarları döneminde, her alandaki başarıları bizi motife etmiştir ve Türkiye’ye olan hizmet borcumuzu bu anlamda yerine getirmek gibi bir sorumlukla siyaset yapıyoruz. Biz milletimizi seviyoruz, ülkemizi seviyoruz, ülkemiz üzerinde birtakım hesaplar, planlar yapmak isteyenlere karşı da daha çok çalışmamız, daha çok mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyoruz.”

AK Parti’nin çok büyük bir aile olduğuna işaret eden Altınsoy, şunları kaydetti: “AK Parti Aksaray’da hızla yükselmeye ve büyümeye devam ediyor. Gerçekleştirilen icraatlarına, yapılan yatırımların ve hizmetlerin farkında olan Aksaraylı hemşerilerimizin desteği ile AK Parti ailesi günden güne genişlemeye devam ediyor. AK Parti’nin ülke genelinde üye sayısı 11 milyon, Aksaray genelinde ise 42 bin 574 civarında. AK Parti çok büyük bir aile. Genel merkezden sandığa kadar ciddi bir yapımız var. Bu yapıyı muhafaza etmek, bu yapıyı dinamik tutmak için sürekli istişare ve iletişim halindeyiz.” dedi.

Aksaray Haberleri Artvinspor Kulübü’nden kurum ziyaretleri

Aksaray Haberleri Kars’ta yem işletmelerine eş zamanlı denetim

Aksaray Haberleri Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğan: Herkes evindeyken hemşire görev başındadır

Aksaray Haberleri Gazeteci Arif Çakmak vefatının 1. yılında kabri başında anıldı

Aksaray Haberleri İspanya’da Hantavirüs endişesi: Gemiden tahliye edilen bir kişinin testi pozitif

Aksaray Haberleri Arhavi’de “Vicdanlı Bilim Şenliği” ilgi gördü

Aksaray Haberleri Fatih Erbakan’dan Ankara Kent Konseyi’ne övgü: “Bu çalışmaları iyilik hareketi olarak görüyorum”

Aksaray Haberleri Samsun’da İl Tütün Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Aksaray Haberleri İnşaat maliyetlerinde yıllık artış sürüyor

Aksaray Haberleri Optisyenlik sektörü ATO’da mercek altına alındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021