Aksaray Haberleri - 12.05.2020 - 11:24
AK Parti Aksaray İl Kadın Kolları tarafından 65 yaş üstü vatandaşlar, öğrenciler ve ihtiyaç sahibi aileler için “Gönül sofralarında buluşuyoruz, gönül kapılarını çalıyoruz” sloganıyla başlatılan sıcak yemek dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor.
Bugüne kadar yüzlerce haneye hijyen ve dezenfekte kuralına uyarak sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiren AK kadınlar, hayır dualar almaya devam ediyorlar.
Bu sene koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu iftar programları yapılamadığını kaydeden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Ramazanda da vatandaşlarımızı unutmadık. Yönetim kurulu üyelerimizin evde yaptıkları yemekleri “Gönül sofralarında buluşuyoruz, gönül kapılarını çalıyoruz” etkinliği kapsamında mahallesinde bulunan ve sokağa çıkamayan vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Özellikle 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza, öğrencilerimize ve ihtiyaç sahibi ailelerimize sıcak yemek götürüp teslim ediyoruz. Bu ramazan kalabalık iftar sofralarında buluşamasak da yemeklerimizle evlerindeki sofralarında oluyoruz” dedi.
Sokağı çıkamayan 65 yaş ve üstü yüzlerce vatandaşa ulaştıklarını belirten Başkan Polat, “Onlara Cumhurbaşkanı’mızın selamını götürdük. İhtiyaçlarını ve taleplerini not edip ilgili mevkilere ilettik. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bu yıl koronavirüs nedeniyle kalabalık iftar sofralarında buluşamıyoruz. Ancak biz her daim milletimizin yanında yer almaya, onları asla yalnız bırakmamaya devam edeceğiz” dedi.
Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat
Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti
Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci
Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021