Aksaray Haberleri - 11.10.2018 - 13:55
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-Ge Başkanı İzmir Milletvekili Hamza Dağ bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve İl Danışma Meclis toplantısına katılmak üzere Aksaray’a geliyor.
13 Ekim Cumartesi günü Aksaray’a gelecek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-Ge Başkanı İzmir Milletvekili Hamza Dağ’nın Aksaray programı hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ’nın programı saat 12.00’da Altuntaş Otel’de İl Danışma Meclisi toplantısı ile başlayacak olup, Ulu Cami’de kılınacak ikindi namazının ardından vatandaşlarla hasbihal edip esnaf ziyaretiyle devam edecektir. Şehit Aileleri’ni de ziyaret edecek olan Genel Başkan Yardımcımız daha sonra Somuncu Baba Külliyesi’ne geçecek, akabinde saat 19.00’da Ağaçlı tesislerinde Oda Başkanları ile bir araya gelecektir” dedi.
Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir
Aksaray Haberleri İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Etkinlikleri Başladı
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Aksaray Haberleri Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak
Aksaray Haberleri Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı
Aksaray Haberleri Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021