Yerel Haberler - 22.05.2026 - 0:00
İSTANBUL – BHA
AJet Genel Müdürü Kerem Sarp yeni hatların açılacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kerem Sarp, “Yurt dışı uçuş ağını hızla genişleten hava yolu olarak, iki yeni dış hattımızın daha müjdesini vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. 29 Haziran itibarıyla İstanbul’dan Mısır’ın liman kenti İskenderiye’ye, 1 Temmuz itibarıyla ise Başkentimiz Ankara’dan Rusya’nın kültür başkenti St. Petersburg’a sefer başlatıyoruz.” dedi. AJet’in Ankara’dan 28 ülkede 37 noktaya direkt uçuş gerçekleştirdiğine dikkat çeken Kerem Sarp, İstanbul’un yanı sıra Ankara’dan da dış hatlarda büyümeyi ve Başkentimizin dünyaya bağlantısını güçlendirmeyi stratejik hedef gördüklerini dile getirdi. Sarp, “Yeni hatlarımızın ülkemize, kültürel ve ticari ilişkilerin gelişmesi açısından önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. AJet olarak gençleşen filomuzla misafirlerimizi yeni destinasyonlarla buluşturmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde de yurt dışı uçuş ağımızı büyüterek Türkiye’nin bölgesel hava yolu bağlantısını güçlendirmeyi sürdüreceğiz.” dedi.
AJet’in Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İskenderiye’nin Alexandria Uluslararası Havalimanı’na seferler pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün olacak. Mısır’ın tarihi ve turistik kenti İskenderiye’ye yapılacak seferlerin biletleri 79 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.
AJet’in Ankara Esenboğa Havalimanı ile St. Petersburg Pulkovo Havalimanı arasındaki direkt seferleri pazartesi, çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar olmak üzere haftanın 5 günü yapılacak. Ankara-St. Petersburg hattının biletleri 159 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.
Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz
Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu
Yerel Haberler Eğitimin geleceği ve kalite vizyonu zirvesi Şanlıurfa’da
Yerel Haberler Gazze’de can kaybı artıyor: Son bilanço 73 bin 58
Yerel Haberler Sabah Gazetesi Ankara temsilcisi Okan Müderrisoğlu’nun gazi babası Cemil Müderrisoğlu vefat etti
Yerel Haberler Edirne’de 665. Kırkpınar coşkusu görkemli açılışla başladı
Yerel Haberler Kars’ta ekmek fiyatlarına zam: Yeni tarife 15 lira oldu
Yerel Haberler AKK’ya İz Bırakanların Konuğu Leyla Gencer oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021