Yerel Haberler - 24.08.2025 - 19:00
KOCAELİ – BHA
Dört gün boyunca açık kalacak olan Kocaeli çadırında, gelen ziyaretçilere şehrin geleneksel ürünleri tanıtıldı. Çocuklara suluk ve atlama ipi hediye edilirken, misafirlere Kocaeli’nin simgesi pişmaniye ile ayva cezeryesi ikram edildi. Aynı zamanda tanıtım broşürleri aracılığıyla belediyenin kültürel ve sosyal projeleri hakkında bilgi verildi.
Kocaeli’ye özgü Gölcük Döşeme Bebekleri ve belediyeye ait kültürel yayınlar sergilenerek ziyaretçilere sunuldu. Etkinlikte en çok ilgi gören deneyimlerden biri de Hereke Halısı dokuma atölyesi oldu. Usta öğreticiler eşliğinde gerçekleştirilen bu atölyede, ziyaretçiler el emeğinin kıymetini yakından görme fırsatı buldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çadırını ziyaret edenler arasında Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez de yer aldı. Karşılıklı sohbet ve kültürel paylaşım eşliğinde gerçekleşen ziyaret, iki şehir arasında gönül köprüsünü pekiştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tanıtım çadırı, Malazgirt Zaferi anma etkinlikleri boyunca dört gün boyunca Ahlat’ta misafirlerini ağırlamaya devam edecek.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021