Yerel Haberler - 16.11.2025 - 14:30
ANTALYA – BHA
Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile MÜSİAD Antalya Şubesi, “Yerel Değerlerimize Sahip Çıkıyoruz” projesi kapsamında bu kez rotasını Finike’ye çevirdi. Türkiye’nin portakal cenneti olarak bilinen Finike’de gerçekleştirilen programda gazeteciler, ilçenin portakal üretimindeki öncü konumunu yerinde inceleme fırsatı buldu.
AGC Başkanı İdris Taş’ın paylaştığı bilgiye göre, Finike ziyareti hem bölgenin tarımsal potansiyelinin görünür kılınması hem de yerel değerlere yönelik farkındalığın artırılması açısından önemli bir adım oldu.
Programa MÜSİAD Antalya Başkanı Yusuf Akgül ve yönetimi de katılırken, heyete ev sahipliğini iş insanı Ömer Bilal ile Onursal Tarım temsilcisi Veysi Özen yaptı. Taş, gezi boyunca kendilerine eşlik eden tüm meslektaşlarına teşekkür ederek iş birliğinin devam edeceğini belirtti.
Yerel Haberler Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı
Yerel Haberler Murgulspor Kulübü Başkanı Öktem’in anne acısı
Yerel Haberler “Hakkınızda işlem var” iddiasıyla yeni dolandırıcılık oyunu
Yerel Haberler Jandarma dolandırıcılara göz açtırmıyor
Yerel Haberler Kars’ta “Odam Dershanem” Projesiyle LGS kitapları dağıtıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021