Yerel Haberler - 28.03.2026 - 0:00
DÜZCE-BHA
Bakan Gürlek, adalet hizmetlerine ilişkin temas ve incelemelerde bulunmak için Düzce'ye ziyarette bulundu.
Düzce Valisi Mehmet Makas tarafından karşılanan Bakan Gürlek, Düzce Valiliği hatıra defterini imzaladı. Adalet Bakanı Gürlek’in Düzce ziyaretlerinde Vali Makas’ın yanında Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de hazır bulundu. Bakan Gürlek burada yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
"Cumhurbaşkanımızın riyasetinde her zaman diyoruz, Türkiye Yüzyılı adaletin yüzyılı olacak. Bu konuda da biliyorsunuz zaman zaman ben ekranlarda, basında 12. Yargı Paketiyle ilgili bazı düzenlemeleri kamuoyunda açıklıyorum. Özellikle bizim bu ziyaretlerimizin amacı sahada bizzat gözlemlerimizi yasal statüye dönüştürmek. Baro ziyaretimiz de olacak. Barodaki avukat arkadaşlarımızla istişare ederek güncel sorunları, yargının daha hızlanması için özellikle hukuk güvenliğinin sağlanması için güncel sorunları sahadan alarak daha sonra kanunlaştırma çabasına giriyoruz. Burada bu ziyaretimiz de inşallah faydalı olacak."
Bakan olduktan sonra üçüncü il ziyaretini Düzce'ye gerçekleştirdiğini belirten Bakan Gürlek, Düzce Adalet Sarayı'nın deprem gerçeği gözetilerek güçlendirildiğini güncel ve teknolojik bir yapıya kavuşturulduğunu da ifade etti.
Yerel Haberler Bilim insanlarından Dünya Kupası için sıcaklık alarmı
Yerel Haberler Başkan Güler’den deniz turizmine yeni hamle
Yerel Haberler KVKK’dan VERBİS kaydı için süre uzatımı
Yerel Haberler Malatya’da fuhuş operasyonu: 4 şüpheli gözaltında
Yerel Haberler Ankara’da korsan otoparkçılara operasyon: 32 gözaltı
Yerel Haberler AFAD’dan Samsun’daki sel için 50 milyon liralık destek
Yerel Haberler Trabzonspor’da Ernest Muçi rüzgarı: Kariyer sezonunu yaşıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021