Acil Servis Önüne Belşarj Cihazı Yerleştirildi

Aksaray Haberleri - 19.12.2015 - 12:38

Aksaray Belediyesi, Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisi önüne, BELŞARJ cihazı yerleştirdi.

Acil Servisin hemen girişine yerleştirilen ve güneş enerjisi ile şarj işlemi gerçekleştiren cihaz, Acil Servise gelen hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz olarak hizmet verecek.

24 SAAT ÜCRETSİZ ŞARJ

Acil Servis önüne yerleştirilen, güneş enerjisi ile çalışan ve BELŞARJ adı verilen cihaz, 24 saat ücretsiz şarj hizmeti verecek.

Acil Servise gelen hasta ve hasta yakınları, cep telefonlarını ve bilgisayarlarını şarj edebilecekleri cihazda ayrıca hırsızlığı önlemek üzere kamera kontrolü de bulunuyor.

HASTA VE HASTA YAKINLARI DURUMDAN MEMNUN

Acil Servis önünde, hasta ve hasta yakınlarının hizmetine sunulan BELŞARJ cihazı, hastaneye yolu düşen vatandaşlar tarafından memnunlukla karşılandı.

Aksaray Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz.Dr. Cengizhan Kılıçaslan’da, hizmeti hastanın ayağına getiren şarj imkanı sunan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ederek, vatandaşlar adına memnuniyetini dile getirdi.

ÜCRETSİZ İNTERNET İSTENİYOR

BELŞARJ cihazının hastanın ayağına kadar getirilmiş bir hizmet olduğunu söyleyen hasta ve hasta yakınları, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’dan aynı noktaya, kent meydanında olduğu gibi ücretsiz internet imkanı da sunmasını bekliyorlar.

Aksaray Haberleri Hatay Büyükşehir Belediyesi enerji ihtiyacını GES’den karşılayacak

Aksaray Haberleri Düden Çayı’nda kirliliğe geçit yok: Yaptırımlar tavizsiz uygulanacak

Aksaray Haberleri Ayvalık’ta araç Atatürk büstüne çarptı

Aksaray Haberleri Balıkesir’de ev yangını: 1 kişi etkilendi

Aksaray Haberleri Balıkesir Ayvalık’ta ATV şarampole uçtu: 2 yaralı

Aksaray Haberleri Balıkesir’de 3 günlük medya buluşması

Aksaray Haberleri Şanlıurfa OSB–Bozova grup yolu tamamlandı

Aksaray Haberleri TİMBİR Genel Başkanı Süleyman Basa’ya Paris Trabzonlular Dernek Başkanı Bülent Cumur’dan ziyaret

Aksaray Haberleri Aldatıcı reklam ve haksız ticari uygulamalara 32,6 milyon liralık ceza

Aksaray Haberleri Hatay’da ‘Çapinler’ ve ‘Sasunlu’ suç örgütlerine operasyon

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021