Yerel Haberler - 07.09.2025 - 8:00
ANKARA – BHA
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Suriye’de yaşanan gelişmelerin ardından dönüşlerin hız kazandığını belirterek, “Türkiye dün olduğu gibi bugün de gönüllü geri dönüş sürecinde Suriyeli kardeşlerimizin yanında” ifadelerini kullandı.
Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin göç yönetimini insani yaklaşım ve rasyonel bir bakış açısıyla yürüttüğünü vurguladı. Bu yönüyle Türkiye’nin dünyaya örnek bir model sunduğunu ifade eden Yerlikaya, gönüllü geri dönüş işlemlerinin Göç İdaresi Başkanlığı koordinasyonunda sürdürüldüğünü kaydetti.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021