Aksaray Haberleri - 15.03.2018 - 11:12
Aksaray Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ayça Tokgöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ederek 7 arkadaşıyla birlikte keşfettiği ve üretimine başladığı Türk Kahvesinin tanıtımını yaptı.
Aksaray Üniversitesinde Gıda Mühendisliği Bölümünde akademik eğitimini sürdüren Ayça Tokgöz, 7 arkadaşının katkılarıyla keşfettikleri Türk Kahvesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Girişimci öğrenci, üretimini yapmayı düşündüğü kahvenin içeriğinden bahsetti. Kahveyi, Aksaray’da üretmek için destek beklediğini ifade etti.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kendisine sunulan ve üretim aşamasında olan kahvenin tadına baktı. Çok beğendiğini söyledi. Üniversite Öğrencisi Ayça Tokgöz’ü tebrik eden Başkan Yazgı, “Kahve, bizim kültürümüzün bir parçası. Zaten adı üstünde Türk Kahvesi. Üniversite öğrencilerimizin girişimci olması ve bu ruhu taşıması bizim için çok önemli. Ülkemiz gelişiyor büyüyor. Böyle gençlere her zaman ihtiyacımız var. Ayrıca öğrencilerimizin, üniversitelerimizden aldığı eğitim ile yeni bir buluş yada keşif yapmaları bizleri sevindiriyor. Öğrencimizi tekrar tebrik ediyorum” diye konuştu.
Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi
Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması
Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim
Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor
Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma
Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı
Aksaray Haberleri Guardiola Filistin için haykırdı: “Sessizlik en büyük silah”
Aksaray Haberleri Vali Mehmet Makas, milletvekili ve bürokratlarla Akçakoca’da
Aksaray Haberleri Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü
Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021