Yerel Haberler - 07.11.2025 - 17:15
KARS-BHA
Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, müzayede 18-19 Kasım 2025 tarihlerinde saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Yatırımcılar, farklı şehirlerde yer alan konut, ticaret, sanayi ve karma kullanım imarlı arsaları avantajlı koşullarla satın alma fırsatı bulacak.
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’nın düzenlediği müzayede, hem yatırımcılara cazip imkânlar sunmayı hem de ülke genelinde kentsel dönüşüm projelerine kaynak oluşturmayı amaçlıyor.
Satışa çıkarılacak arsalar arasında, büyükşehirlerin yanı sıra gelişmekte olan şehirlerdeki değerli bölgelerde yer alan taşınmazlar da bulunuyor. Katılımcılar, açık artırma usulüyle yapılacak müzayedeye çevrim içi (online) ya da salon katılımı yoluyla iştirak edebilecek.
Detaylı bilgi ve başvuru şartlarına, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kentsel Dönüşüm Başkanlığı resmi internet siteleri üzerinden ulaşılabilecek.
Bu büyük müzayede, hem yatırım yapmak isteyen vatandaşlar hem de gayrimenkul sektörü için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
Yerel Haberler Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Yerel Haberler Hizmetin gücü filoya yansıyor
Yerel Haberler ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Yerel Haberler Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yerel Haberler GMİS, Dünya Madenciler Gününde sahada üyeleriyle buluştu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021