Yerel Haberler - 04.09.2025 - 10:42
ANKARA – BHA
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonların Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Aydın, Bursa, Çankırı, Denizli, Erzincan, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak ve Yalova’da gerçekleştirildiğini duyurdu.
Operasyonlarda yakalanan şüphelilerin, örgütün “bilişim yapılanması ve güncel yapılanması” içinde görev aldıkları, örgüt içindeki sorumlu kişilerle irtibat kurdukları ve hücre evlerinde barındıkları belirlendi. Ayrıca, daha önceki ifadeleri ve teşhisleri bulunan, kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan kişilerin de operasyonlar kapsamında yakalandığı kaydedildi.
Bakan Yerlikaya, açıklamasında, “Milletimizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bütünlüğüne, vatandaşlarımızın huzuruna ve refahına kastedenlere karşı mücadelemize kararlılıkla devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Yerlikaya, Valiler, Cumhuriyet Başsavcılıkları, EGM TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı, İl Emniyet Müdürleri ve polisleri de başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik etti.
Yerel Haberler Çetin’den acılı aileye taziye ziyareti
Yerel Haberler AJet’in CIP Salonu yenileniyor
Yerel Haberler İstanbul’da yağmur kazayı getirdi: 8 araç birbirine girdi
Yerel Haberler 8 ilde dolandırıcılık operasyonu: 50 kişi tutuklandı
Yerel Haberler Sosyal tuzak çetesi çökertildi: 15 tutuklama
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021