23 Nisan Ruhuyla Geleceğe Güvenle Bakıyoruz

Ana Manşet - 22.04.2026 - 9:17

Aksaray İl Genel Meclis Başkanı Av. Latif Ağır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ağır, mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yıl dönümünü ve bu anlamlı günü büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını ifade etti.

Başkan Ağır, 23 Nisan’ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda milli iradenin tecelli ettiği, bağımsızlığın ve egemenliğin millete ait olduğunun tüm dünyaya ilan edildiği tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Ağır, “Yarının güçlü Türkiye’sini inşa edecek olan evlatlarımızın iyi yetişmesi, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak büyümesi en büyük temennimizdir” dedi.

Çocukların daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi, güvenli ve sağlıklı bir ortamda yetişebilmesi için tüm kurumlarla birlikte çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Ağır, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzünün güldüğü, umutlarının yeşerdiği bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Ağır, mesajının sonunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunda emeği geçen tüm kahramanları rahmet ve minnetle anarak, tüm çocukların ve milletin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Ana Manşet Malatya’da Uluslararası Arslantepe Yarı Maratonu için hazırlıklar tamamlandı

Ana Manşet İstanbul’da orman yangınlarına karşı yeni tedbirler devrede

Ana Manşet SBTÜ Dünya Şampiyonu oldu

Ana Manşet Fenerbahçe’nin borcu 26,2 milyar lira olarak açıklandı

Ana Manşet 1 milyondan fazla öğrenci LGS’de ter dökecek

Ana Manşet Fenerbahçe genel kurulu öncesi gergin anlar

Ana Manşet Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güven ortamını 2002’den itibaren bedeller ödeyerek sağladık

Ana Manşet Karadeniz’de Türk balıkçı teknesine saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Ana Manşet Kırsal kalkınma desteklerinde başvuru süresi 30 Haziran’a uzatıldı

Ana Manşet Kars Valisi Ziya Polat, eğitim camiası ve öğrencilerle buluştu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021