Ana Manşet - 06.11.2025 - 10:02
AKSARAY – BHA
22. Dönem Aksaray Milletvekili Ahmet Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada, dönemin bakan ve milletvekilleri Aksaray’da bir araya gelerek istişarelerde bulundu, hasret giderdi.
Program kapsamında, uzun yıllar Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri olarak görev yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer makamlarında ziyaret edildi.
Ziyaretlerde Aksaray’ın gelişimi, yerel yönetim çalışmaları ve bölgesel kalkınma üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantının ardından katılımcılar, kentin tarihi ve doğal güzelliklerini gezerek Aksaray’ın kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı buldu.
Buluşmanın, hem eski dönem milletvekilleri arasındaki dayanışmayı güçlendirdiği hem de Aksaray’ın tanıtımına katkı sağladığı ifade edildi.
Ana Manşet İlber Ortaylı son yolculuğuna uğurlanıyor
Ana Manşet Batman’lı gençler kütüphaneleri dolduruyor
Ana Manşet Kaş’lı Balıkçılara denizanası alarmı
Ana Manşet Kırıkkale’de öğrenciler üretimde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021