Aksaray Haberleri - 19.04.2016 - 10:30
2 Günde 5 Günlük İş Yapıyorlar. Eskil Kadastro Teknisyenliğinde haftada 2 gün çalışan teknisyenler 5 günlük iş yapıyorlar.
Eskil Hükümet Konağında hizmet veren Kadastro Teknisyenliği teknikerleri Günay Saktaş ve Mehmet Çataroğlu haftanın Salı ve Perşembe günleri ilçedeki tüm kadastro iş yükünü omuzluyor. Arazi bakımından Türkiye’nin en büyük ilçelerinden olan Eskil’deki Kadastro Teknisyenliği vatandaşlardan tam not oluyor. Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan vatandaşlar “İlçemizde Kadastro Teknisyenliğinde çalışan görevliler haftanın iki gününde, tüm ilçenin kadastro işlerini yapıyorlar. Halkımıza güler yüzle yaklaşarak bilmediğimiz konularda da bizlere bilgilendirme yapıyorlar. Kendilerine teşekkür eder başarılar dileriz” dediler.
Aksaray Haberleri Galatasaray’da sakatlık şoku: Osimhen’de kırık, Lang ameliyata gidiyor
Aksaray Haberleri Vali Bakan: “Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı”
Aksaray Haberleri Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalistler belli oldu
Aksaray Haberleri MGK yeniden yapılandı: 3 başkanlık kuruldu
Aksaray Haberleri YEGESİAD’ın iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti
Aksaray Haberleri Malatya’da Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri Bayram süresince sağlık hizmetleri aralıksız sürecek
Aksaray Haberleri Malatya İnönü Üniversitesi’nde sıfır atık hamlesi
Aksaray Haberleri Başkan Şansi yetimlerle Ramazan sofrasında buluştu
Aksaray Haberleri Kadirli’de feci kaza: 1 ölü, 8 yaralı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021