Yerel Haberler - 04.04.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde, bazı bölgelerde ise gök gürültülü sağanak olarak görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Anadolu’nun yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve yer yer kar bekleniyor. Ege kıyılarında yağışların zaman zaman kuvvetli olacağı öngörülürken, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da çığ ve kar erimesi riski devam ediyor.
Öte yandan Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı bekleniyor. Bu kapsamda Adıyaman, Bitlis, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Kahramanmaraş, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Van, Batman, Şırnak ve Kilis için “sarı” kodlu uyarı yapıldı.
Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken, rüzgarın çoğunlukla güney yönlerden hafif ve zaman zaman orta kuvvette, Kıyı Ege ile Doğu Akdeniz’de ise kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.
Yerel Haberler Dündar Ziya Gültekin son yolculuğuna uğurlandı
Yerel Haberler 131 ilaç daha geri ödeme kapsamına alındı
Yerel Haberler İstanbul’daki selde can kaybı 4’e yükseldi
Yerel Haberler Üniversite öğrencilerinden kan bağışı dayanışması
Yerel Haberler Ordu’nun camilerinde temizlik mesaisi
Yerel Haberler 22 ilde DEAŞ operasyonu: 59 şüpheli yakalandı
Yerel Haberler Bornova’da fırın ve kaldırım işgallerine denetim
Yerel Haberler Bornova’da 3. Yaş Üniversitesi yeni döneme başladı
Yerel Haberler Bornova’da çocuklar 50 zeytin fidanı dikti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021