Aksaray Haberleri - 16.10.2015 - 16:05
Taşpazar Mahallesi’ne misafir olan AK Parti Milletvekili Adayı İlknur İnceöz, Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak ve İl Yönetim Kurulu üyeleri vatandaşlarla buluştu. Samimi ve sıcak havada geçen ev toplantısında seçime yönelik bilgilendirmeler yapıldı.
Aksaray’lı şehidimiz İlker Tosun’un aile ve yakınlarının acısını paylaşıyoruz ve unutmayacağız diyen Milletvekili İnceöz, “40 yıldır çözümlenemeyen terör meselesine Cumhurbaşkanımızın “Canımız pahasına çözeceğiz” sözleri ile birlikte artık dur deme zamanı geldi. Ülkemizde oynanan oyunların farkında olma zamanı geldi. 1 Kasım Seçimlerinin telafisi yok. AK Parti Hükümeti zamanında, gerek ekonomi gerek sağlık alanında Anadolu insanımıza yapılan hizmetler birilerini rahatsız etti ama bizler durmayacağız sizlere hizmet için buradayız” dedi.
Aksaray Haberleri Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Aksaray Haberleri AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu
Aksaray Haberleri Hatay Samandağ’da karne sevinci
Aksaray Haberleri AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret
Aksaray Haberleri AKK’de Söz Onda-Deneyim Paylaşım Platformu söyleşileri devam ediyor: Programın konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu
Aksaray Haberleri Nallıhan’da öğrenciler karnelerine kavuştu
Aksaray Haberleri Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek
Aksaray Haberleri A Milli Takım, Dünya Kupası’nı ABD galibiyetiyle noktaladı
Aksaray Haberleri Milletvekilinin karıştığı feci kazada 1 can kaybı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021