Yemek Yarışmalarında Asü’lüler 9 Madalya Kazandı

Aksaray Haberleri - 21.04.2016 - 12:51

Yemek Yarışmalarında Asü’lüler 9 Madalya Kazandı. Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, katıldıkları iki farklı yarışmada toplam 9 ödül kazandı.

Fethiye’de ve Mengen’de düzenlenen yarışmalara 6 kişilik öğrenci ekibiyle katılan ASÜ Güzelyurt MYO, bu alanda ne denli iddialı olduğunu gösterdi. Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasında 4 gümüş, 2 bronz madalya kazanan ASÜ’lüler, Mengen Ulusal Mutfak Günleri kapsamında yapılan yarışmada ise 3 bronz madalya kazandı. Kazanılan ödüllerin ardından MYO Akademisyenleri ve yarışmaya katılan öğrenciler, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i makamında ziyaret etti. Yarışmacı öğrenciler, hazırladıkları ürünlere ve yarışmanın detaylarına dair bilgiler verirken, akademisyenler benzeri yarışmalara katılımın süreceğini ifade ettiler.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin ise öğrencileri ve akademisyenleri, kazandıkları madalyalar münasebetiyle kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı

Aksaray Haberleri Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi

Aksaray Haberleri Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu

Aksaray Haberleri Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor

Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

Aksaray Haberleri 224 Dolandırıcı Yakalandı

Aksaray Haberleri Gazetecilik atölyesinde kriz dönemi medyası masaya yatırıldı

Aksaray Haberleri Malatya’da 20 bin sebze fidesi vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı

Aksaray Haberleri Malatya’da yeni alternatif yol çalışması başladı

Aksaray Haberleri Ankara termal turizminde güç birliği

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021