Yaya Geçitleri Papatyalarla süslendi

Aksaray Haberleri - 29.05.2017 - 13:32

Aksaray’da çok yoğun bir çalışma dönemine giren Aksaray Belediyesi, altyapı ve asfalt hizmetlerinin yanı sıra görsel güzelliğe de çok büyük önem veriyor.

Ebulfeyz Elçibey Caddesinde ilk önce altyapı çalışması yapan Aksaray belediyesi daha sonra sıcak asfalt, yol çizgi ve trafik işaretleri çalışmalarını gerçekleştirdi.

Bu arada Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ’de Aksaray’da ilk defa yaptığı bir çalışma ile dikkatleri üzerine çekti. Adliye önündeki yolların sıcak asfaltının tamamlanmasıyla harekete geçen Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, yol çizgileri ve trafik işaretlerini yaptıktan sonra yaya geçitlerini Papatya çiçeği modeli ile süsleyerek yaya geçitlerine çok güzel bir görünüm kazandırdılar.

Aksaray Belediyesinin ilk defa yaptığı çiçekli yaya geçidi modeli vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Vatandaşlar “ Belediyemiz Yaya geçitlerine papatya görünümü vererek Aksaray’da çok güzel bir uygulama yapmış. Bu uygulamanın şehrimizdeki tüm yaya geçitlerinde olmasını istiyoruz” diyerek yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Aksaray Haberleri Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı

Aksaray Haberleri AÇÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydın’dan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ziyaret

Aksaray Haberleri Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz

Aksaray Haberleri Eğitimin geleceği ve kalite vizyonu zirvesi Şanlıurfa’da

Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı artıyor: Son bilanço 73 bin 58

Aksaray Haberleri Edirne’de 665. Kırkpınar coşkusu görkemli açılışla başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta ekmek fiyatlarına zam: Yeni tarife 15 lira oldu

Aksaray Haberleri AKK’ya İz Bırakanların Konuğu Leyla Gencer oldu

Aksaray Haberleri Beypazarı Belediye Başkanı Kasap’dan, Çin Büyükelçiliği’ne ziyaret

Aksaray Haberleri DSÖ’den hantavirüs açıklaması: Salgında sona doğru

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021