Yaya Geçitleri Papatyalarla süslendi

Aksaray Haberleri - 29.05.2017 - 13:32

Aksaray’da çok yoğun bir çalışma dönemine giren Aksaray Belediyesi, altyapı ve asfalt hizmetlerinin yanı sıra görsel güzelliğe de çok büyük önem veriyor.

Ebulfeyz Elçibey Caddesinde ilk önce altyapı çalışması yapan Aksaray belediyesi daha sonra sıcak asfalt, yol çizgi ve trafik işaretleri çalışmalarını gerçekleştirdi.

Bu arada Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ’de Aksaray’da ilk defa yaptığı bir çalışma ile dikkatleri üzerine çekti. Adliye önündeki yolların sıcak asfaltının tamamlanmasıyla harekete geçen Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, yol çizgileri ve trafik işaretlerini yaptıktan sonra yaya geçitlerini Papatya çiçeği modeli ile süsleyerek yaya geçitlerine çok güzel bir görünüm kazandırdılar.

Aksaray Belediyesinin ilk defa yaptığı çiçekli yaya geçidi modeli vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Vatandaşlar “ Belediyemiz Yaya geçitlerine papatya görünümü vererek Aksaray’da çok güzel bir uygulama yapmış. Bu uygulamanın şehrimizdeki tüm yaya geçitlerinde olmasını istiyoruz” diyerek yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021