Yerel Haberler - 04.05.2026 - 0:00
KARS – BHA
Ziya Polat, badminton kursu antrenmanına katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Sporcularla yakından ilgilenen Vali Polat, antrenman çalışmalarına eşlik ederek gençlerin performansını yerinde gözlemledi.
Ziyaret sırasında antrenör Alaattin Kurtaal’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Polat, sporun gençlerin gelişimindeki önemine dikkat çekti. Programda ayrıca Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Yücel Yücel de hazır bulundu.
Samimi görüntülerin yaşandığı antrenmanda, Vali Polat öğrencilerle sohbet ederek başarı dileklerinde bulundu. Genç sporcuların azmi ve disiplininden memnuniyet duyduğunu ifade eden Polat, Kars’ta sporun her branşta gelişmesi için desteklerin süreceğini belirtti.
Yerel Haberler Kars’ta ekmek fiyatlarına zam: Yeni tarife 15 lira oldu
Yerel Haberler AKK’ya İz Bırakanların Konuğu Leyla Gencer oldu
Yerel Haberler DSÖ’den hantavirüs açıklaması: Salgında sona doğru
Yerel Haberler Kars’ta yaz kursları için hazırlıklar başladı
Yerel Haberler AK Parti Sözcüsü Çelik: Soykırım şebekesinin sözde bu kararı, tarihi gerçeklikten uzaktır
Yerel Haberler KETEM mobil tarama aracı yollara çıkıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021