Aksaray Haberleri - 11.04.2017 - 15:50
Aksaray Valisi Aykut Pekmez her ay düzenlenen “Halk Günü” toplantılarına devam ediyor. Vali Aykut Pekmez Valilik Makamında gerçekleştirdiği ‘Halk Günü’nde vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinliyor.
Vatandaşların çeşitli konularda istek ve taleplerini dinleyen Vali Pekmez; “Devletimiz milletimiz için vardır. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli şekilde davranmak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızı dinliyor, sorunları tespit ederek imkanlar ölçüsünde çözümü için gayret gösteriyoruz.’dedi.
Vali Aykut Pekmez’e teşekkür eden vatandaşlar; sorunlarının dinlenmesinden duydukları memnuniyeti belirttiler.
Aksaray Haberleri Yayman: Biz Terörsüz Türkiye, terörsüz bölge ve terörsüz Suriye tezlerimizi savunmaya devam ediyoruz
Aksaray Haberleri Kenevir yetiştiriciliğinde yeni dönem
Aksaray Haberleri Aksaray ihracatta yeni rekor kırdı
Aksaray Haberleri Bozlak: “Mahkeme Kararı Yok, Algı Operasyonu Var!
Aksaray Haberleri Trabzonspor takım otobüsüne Antalya’da taşlı saldırı
Aksaray Haberleri Trabzonspor, Antalya deplasmanından 1 puanla döndü
Aksaray Haberleri Giresun Yağlıdere’de motosiklet ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü
Aksaray Haberleri Sanatçı Fatih Ürek hayatını kaybetti
Aksaray Haberleri Aksaray İhracaatta Yeni Rekor Kırdı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021