Yerel Haberler - 17.12.2025 - 13:08
ISPARTA – BHA
Isparta Valisi Abdullah Erin, Eğirdir ilçesinde bir dizi esnaf ziyareti ve vatandaş buluşması gerçekleştirdi. İlçe merkezinde yapılan ziyaretlerde esnafla tek tek görüşen Vali Erin, talep ve önerileri dinledi.
Program kapsamında Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesisleri’nde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Erin’e; Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, Eğirdir Emniyet Müdürü Levent Okyay, Eğirdir Belediye Meclisi Üyeleri Adnan Görgülü, Abdullah Ünsal, Eyüp Barlas ile Belediye Şirket Müdürü Gizem Cansoy eşlik etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, başta Eğirdir Gölü’nün korunması, ilçenin çevresel sorunları, turizm potansiyeli ve yerel ihtiyaçlar olmak üzere pek çok konu ele alındı. Vatandaşların görüş ve beklentilerini dinleyen Vali Abdullah Erin, dile getirilen taleplerin ilgili kurumlarca değerlendirilerek çözüm odaklı çalışmalar yürütüleceğini ifade etti.
Ziyaretlerin, kamu yönetimi ile vatandaş arasındaki iletişimi güçlendirmeyi ve yerel sorunlara yerinde çözüm üretmeyi amaçladığı belirtildi.
Yerel Haberler İhracatta 40 il yılın ilk iki ayında artış gösterdi
Yerel Haberler Göbeklitepe 7 yılda 4 milyon turisti ağırladı
Yerel Haberler AJet mobil yenilendi
Yerel Haberler Pazar’ın kurtuluşunun 108. yılı Ankara’da anıldı
Yerel Haberler Emeklilere bayram müjdesi: Ödemeler 14 Mart’ta başlıyor
Yerel Haberler TFF’den bilet uyarısı: Resmî olmayan biletlere kanmayın
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021