Uluslararası İş Birliklerinin Yaygın Etkisi Arttırılıyor

Ana Manşet - 02.10.2023 - 21:35

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TMBYO) Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, “Kazakistan Tanıtım Günü: Tarih, Dil, Kültür, Coğrafya ve Yükseköğretim” başlıklı bir etkinlik düzenledi. Etkinlik, yükseköğretimde uluslararası iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyor.

ASÜ ile Kazakistan’ın Başkenti Astana’da bulunan Ulusal Avrasya Üniversitesi arasındaki iş birliğinin yaygın etkisini arttırmak adına düzenlenen etkinlikte eğitim-öğretim, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğrenci ve personel değişimi gibi hususlar ele alındı. Etkinliğin ardından, kısa süre önce ASÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne atanan Dr. Öğr. Üyesi Celal Karaca ve Kazakistanlı konuklar, Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı ziyaret etti. Her iki üniversite arasındaki iş birliği çalışmaları hakkında bilgiler veren Dr. Karaca, süreç içerisinde Dış İlişkiler Koordinatörlüğüyle beraber daha farklı etkinlikler yapmayı planladıklarını vurguladı. Kazakistanlı konuklar da ASÜ yöneticilerine misafirperverlikleri münasebetiyle teşekkür etti.

ASÜ Rektörü Alpay Arıbaş, etkinliğin gerçekleşmesine katkı sunanlara teşekkür etti ve benzeri çalışmaların süreceğini söyledi.

Ana Manşet 92 Milyon 211 Bin TL Destek Ödemesi Bereketli Olsun

Ana Manşet ABİDE Araştırması Aksaray’da da Yapılacak

Ana Manşet Aksaray Belediyesinden Emeklilere Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Ana Manşet ASÜ Tıp Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Gölgeler Oldu

Ana Manşet İstanbul Bilim Festivali ASÜ’nün Katkılarıyla Yapılacak

Ana Manşet Aksaray Baro Başkanı Ay Oldu

Ana Manşet Aksaray Belediyesinden 23 Nisan’a Özel Çocuk Şenliği

Ana Manşet Başkan Dinçer, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Ana Manşet Aksaray’ın Kalbinde Yeni Bir Şehir İnşa Ediyoruz

Ana Manşet ATSO Üyeleri TÜYAP’ta Yapı Fuarına Katıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021