Yerel Haberler - 28.03.2026 - 0:00
Ankara – BHA
Türk Kültürünü Korumak, Yaşatmak, Tanıtmak temel misyonu ile ulusal ve uluslararası alanda Ülkemize hizmet eden TUTAP sektörlerinde lider olan yerli ve Milli değerlerimizin işbirliği ile Ülkemizin Kültürel miraslarına sahip çıkıp uluslar arası alanda yürütülen tanıtımlarda sağlamış olduğu başarı takdire şayandır. Projenin ana Sponsorlarından TÜRKİYE SİGORTA da Ülke sporunun yanı sıra, Kültürel değerlerimize ve tanıtımına desteklerinden ötürü takdir edilmektedir. Avrupa kanallarında yayınlarımız başladı.
İlk beş haftada sırasıyla Divriği Ulu cami, Denizli Pamukkale, Hattuşa, An Ören Yeri ve Diyarbakır Surları Hevsel bahçeleri adına hazırlanan kısa filmler yayınlanacaktır. ATV, KANAL D, SATAR TV, TV8, TGRT, KANAL 7 Euro kanalarının haricinde Afrika’da 55 ülkeye ulaşan AFROTÜRK’te gösterimler beş hafta boyunda her gün yayınlanacaktır. Türkiye Tanıtma Platformu Başkanı Fikret Yıldız, Türkiye’nin kültürel miraslarını uluslararası alanda tanıtacak bu büyük projede emeği geçen sponsorlarımız başta olmak üzere herkese teşekkür ederiz”dedi.
Yerel Haberler 112 Acil Tek Tuşla İhbar Dönemi Başladı
Yerel Haberler Süper Lig’de en çok süre alan futbolcu belli oldu
Yerel Haberler Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan ‘Yapay Et’ Açıklaması
Yerel Haberler 40 milyonluk sosyal medya gücü Isparta’da
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021