Yerel Haberler - 23.08.2025 - 8:58
ANKARA-BHA
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye’nin enerji filosunu güçlendirmeye yönelik önemli bir adım daha attığını duyurdu.
Yapılan açıklamada, Karadeniz’deki Sakarya Gaz Sahası geliştirme çalışmalarının Faz-III aşamasına geçiş sürecinde, Çin menşeli bir firma ile yapılan anlaşma doğrultusunda ikinci yüzer üretim platformunun (FPU) inşasına başlandığı belirtildi.
İletişim Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Türkiye, enerji filosunu genişletmeye devam ediyor. Karadeniz’de ikinci yüzer üretim platformumuz ile ülkemizin enerjide tam bağımsızlık hedefine emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.”
Yerel Haberler Kars’ta 70 sosyal medya hesabına erişim engeli
Yerel Haberler İstanbul’da yağmur kazayı getirdi: 8 araç birbirine girdi
Yerel Haberler 8 ilde dolandırıcılık operasyonu: 50 kişi tutuklandı
Yerel Haberler Kars Kale Spor’dan başarı: U18 Ligi Şampiyonu oldular
Yerel Haberler Sosyal tuzak çetesi çökertildi: 15 tutuklama
Yerel Haberler Türkiye Sigorta’nın Sponsorluğunda Dünya Mirası Türkiye 2026 tanıtım yayınları başladı
Yerel Haberler Digor’da öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi
Yerel Haberler Kolonlardan ses geldi, 51 kişinin olduğu bina boşaltıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021